Mar 30, 2014

Ismét az óriáspatkányokról



40 cm farok nélkül

 hallani, de most már nem az arab világból, hanem Svédországból jött a hír, hogy egy negyven cm hosszú patkányt fogtak, ami bizony rekordméret a patkányok világában.
Mindeddig csak a teheráni hatóságok panaszát lehetett hallani, hogy nem tudnak mit kezdeni az elszaporodott óriásegér kolóniákkal, ám úgy látszik már kezdenek másfele is megjelenni a „természetes evolúció” eme termékei.
Igaz, a szakemberek azt állítják, hogy az óriáspatkányok nem épp természetesen módon nődögélnek ekkorára, ehhez évmilliókra lenne szükség, meglehet hát, egy kicsit feltuningolták génjeiket. 
ez egy Trabi

Hiszen manapság az ember az autójától a farkáig bármit feltuningoltathat, mert az új termékek és szerek bármire képesek, legalábbis a reklámok szerint, miért lennének hát a patkányok kivétel?
Sőt és pláné!
Ha csak arra gondolok, hogy a legtöbb kísérletet patkányokon végzik, akkor pláné!
Mert például, a hímek vesszőjének növelésére készített szereket több mint valószínű, hogy nem szamarakon, (ezek szerencsés állatok nincs ilyesmire szükségük) vagy Józsi bácsin tesztelték, hanem egereken, vagy patkányokon, ami több mint valószínű hosszabb időt vett igénybe, de nem évmilliókat.
nem tuningolt csacsi

A szer működött tehát piacra dobták, és a reklámok büszke hímjei, ma már minden szempontból a szamárral vetekedhetnek
Igen ám, de mi van akkor, ha a szervezet, a farok méretei után akar igazodni?
Egy pár év után az ember teste is elkezd növekedni, míg arányos lesz új vesszőjének méretével, így egy pár évtizeden belül bizonyára, már óriás hím férfiak sétálgatnak szerte a világban.
Ez mondjuk felborítaná egy kicsit a világ rendjét, de oda se neki, volt az még felborulva, de újra visszaborult, mert a Természet és a benne, vagy felette rejlő Erő, mindig rendezte a dolgokat.
Erre a rendezésre még nekem is lenne egy tippem, aki csak része vagyok a természetnek, de nem vagyok természetfeletti.
Azért, hogy elkerüljük az óriások elszaporodását, szinte semmit nem kell csinálni, csak nem kell a likakat tágítani, hanem meghagyni ezek eredeti méreteit!
nem ilyen fekete lyukra gondoltam


No comments: