Feb 23, 2014

Megtalálták a frigyládát,és lemásolták a benne rejlő technológiát!











Igaz nem árulták el, de úgy gondolom, majdnem biztos erről lehet szó, amikor olvastam, hogy Izrael bemutatta az Acélsugarat, ami állítólag egy nagyon hatékony lézerágyúféleség, és valahogy úgy működik mint a frigyláda.
Igaz nem tudni pontosan azt, hogy a frigyláda hogyan működött, mert Mózes nem árulta el, milyen technológiát épített bele ott a pusztában,(pl. Tesla találmányait még nem alkalmazhatta akkoriban, de néhány lelki vírust, elrejthetett belé), a lényeg az, hogy eltette láb alól, a körülötte lábatlankodókat, láthatatlan erejével.

Azóta eltelt néhány év, de úgy néz ki a helyzet, hogy Isten kiválasztott népének mentalitása nemigen változott, és szigorúan betartja a kőtáblákba vésett tízparancsolatot, melyek állítólag a láda belsejében vannak elrejtve. Most is azon töri a fejét, hogy milyen fegyvert gyártson, amivel szépen és hangtalanul elteheti láb alól azt, akinek jelenléte nincs ínyére, anélkül, hogy megszegné a parancsolatok valamelyikét.(kétlem, hogy ez érdekelné őket, de ha ők azt állítják, egyesek el is hiszik)
Mert bizony az új fegyvernek csak a hatását lehet látni, akkora felhajtást se csap mint a frigyláda néhanapján, amikor felnyitották a fedelét.
Az ugyanis a leírások szerint villámokat szórt, dörgésekkel kísérve, akkor még csak a földről, de amióta egyesek szerint állítólag a mennybe került, már felülről szórja ezeket. Az acélsugár nem tesz ilyesmiket, minden feltűnés nélkül semmisíti meg a kiválasztott célpontokat.

Nagyon sok mindent nem árultak el az új hadi-fegyverről, bizonyára féltek nehogy valaki lemásolja még mielőtt teljes kapacitással működne. A lényeg az, hogy van, és félni kell tőle, de az is megtörténhet, hogy sose fogja látni senki, mert a frigyláda sorsára jut.
Elhitetik, hogy van, osztán a végén mégse nincs, de ki tudja, lehet egy újabb tan megalapítója majd kiolvassa létezését valahonnan, és szentírásként hirdeti, mint Isten egy újabb csapását az emberiségre, melynek kivitelezését a kiválasztott népére bízta.
Azok pedig, akik nincsenek kiválasztva, de a Biblia tanításai szerint próbálnak élni, remélvén, hogy talán kiválasztódnak, elhiszik, sőt örömujjongással fogadják majd az új csapást, és hálákat rebegnek érte, mert ugyebár nem mindegy, hogy az ember Isten ostorától, vagy pedig Acélsugarától kapja a büntetést az utolsó vacsorája után.

No comments: