Feb 18, 2014

Klímafegyver és hidegháború


Létezik-e klímafegyver?
Ez nem hidegháborús kép
Úgy érzem, jogosan teszem fel ezt a kérdést, hiszen manapság annyiféle tömegpusztító fegyvernem létezik, hogy talán maga a Jóisten se tudja mennyi, mert még előle is eltitkolják.
Mi emberkék ismerünk néhány használtabb és szerényebb fegyverféleséget, olyanokat például, mint az ártatlan kis atombomba, vegyi, biológiai fegyver, stb., stb.
Ezekről van tudomásunk, mert előttünk, rajtunk próbálgatják ki őket, de természetesen ökologikus keretek között, és feleannyit se ártanak vele senkinek, mint az én autóm kipufogógáza, a Gázai-övezetnek.
Ezeket is megállíthatnák néha

Ez bizonyított tény, tudom én is, a rendőr is, aki alkalomadtán leállít, mert állítólag azért nem kap szegény feje elég levegőt, meg fizetést, mivel túl sokat pöfögök a méregtől, mérges gázokkal szennyezve a levegőt.
Környezetet kímélve

Ez pedig olyan klímaváltozást idéz elő, hogy egy ionoszféra kutatóállomás se különbet. Gondolom, tavalyában az iráni elnök is az én mérgező gázaimra célzott, amikor azt állította, hogy a rendkívüli szárazságot, nem természeti erők idézték elő. (Azóta is biciklivel járok, és csak paszulyos ebéd után szennyezem az atmoszférát, hála Istennek egyelőre ezért még nem vonják vissza a forgalmi engedélyem.)
Nem tudnám megmondani, hogy mi az igazság, de egy biztos, klímaváltozás van, ezt még az is be kell ismerje, aki nem hisz a mendemondáknak.
Melyek szerint, a CIA-t annyira megviselte az éghajlatváltozás, hogy ezzel kapcsolatos kutatásokat rendelt az Egyesült Államok Tudományos Akadémiájától 630 ezer dollár értékben. Azt kéne kiderítsék, hogy miként lehetne irányítani a Föld éghajlatát, és milyen következményekkel járhat mindez, de szigorúan csak nemzetbiztonsági szempontból figyelve, az időjárás megváltoztatásának esetleges utóhatásait.
Olyan ártalmatlan projekt ez kérem, akár az atommag tanulmányozása!
Azt is addig-addig tanulmányozták, hasogatták, mígnem megszülettek az atomerőművek, atom-, neutron-, hidrogén- és egyéb bombaféleségek.
Ezek, állítólag mind hasznos felfedezések, ráadásul kímélik a környezetet!
Az erőművek nem bocsájtanak ki mérgező gázokat, és elég ritkán robbannak fel, de akkor is csak aktív részecskéket eregetnek a levegőbe.
Ez csak egy próbarobbantás felhőcskéje

Igaz, a bombák könnyebben robbannak, és elég gyakran hallani ilyesfajta próbálkozásokról, de ez csak a sivatagok mélyén titokban történik, ott meg nincs olyan környezet, aminek ártsanak, és ha ártanak is az titok, akár maga a robbantás. De hasznosak, mert akinél akad ilyesmi, az fél más környezetében robbantani, nehogy ellenhatást váltson ki, ami aztán a sajátjára is hatással lenne.
Így alakul ki a legnagyobb melegben is a hidegháború, ami a legeslegkörnyezetkímélőbb az összes háborúféleség közül.
A rendes, hagyományos háborúkban bevetnek mindenféle füstölgő fegyvert, amitől aztán úgy lyukad a Föld körüli ózonréteg, mint a gyönyörűség. Bezzeg a hidegháborúban semmit se vetnek be, csak mutogatják egymásnak. Hát nem környezetkímélő ez?!
De fejezzem már be ezt a sok kímélést, és lássuk létezik-e klímafegyver, amiről úgy negyven-ötven éve álmodoznak a katonák, és törik a fejüket a kivitelezésén.
Határozottan nem merem állítani, hogy az éghajlat változása egy akarattal bevetett fegyver miatt van, lehet ez csak véletlen próbálkozások eredménye is. (Mások szerint, állítólag egyedül az autóm hibája, ezért kell csak én fizessek érte adót, ami megkíméli a munkától azokat, akik nem is a környezetemben élnek)

De, ha valakinek sikerül(t) előállítani egy ilyen fegyvernemet, az lesz a Sátán után a Föld ura, természetesen, ha a Jóisten is beleegyezik, mert ha nem, akkor kárba vész minden erőlködés.
Ha tehát sikerül(t) összehozni egy amolyan HAARP -hoz hasonló ionoszféra kutatóállomást, (az oroszoknak is van ilyesmijük, a nevét nem tudom) ám sokkal erősebbet, amelyikkel aztán ott lehet fúrni lyukat a felhőrétegen, ahol épp jólesik, (ott aztán eső nem esik) már készen is lenne a kis klímafegyverecske. De milyen hatásos!
Ezzel osztán sakkban lehet tartani még azt is, aki inkább a vodkát kedveli, esővíz ellenében.(Ez logikus, hiszen víz nélkül még a szeszpára se csapódik le, nemhogy a vízpára lecsapódna!)
Azt se tudnám megmondani, hogy miért tűnnek el a felhők egyes országok felől, és gyülekeznek mások fölé. Klímafegyver hatása lenne? Vagy csak a természet játéka?
De mindenképpen ajánlanám, hogy a kínaiakkal ne rúgja össze a mosatlant senki, mert igaz nem tudom, mi van nekik és mi nincs, de nem csak „mindent az égvilágon”, hanem ráadásként még esőt is tudnak fabrikálni, az egyszer biztos.

 

Az esőcsináló ezüst-jodiddal töltött rakéták

No comments: