May 31, 2015

Hájcsere és helycsere


Mivel a csereberélés világában élünk, mindenünket le, meg és kicserélhetünk, még a fejünket is a közeljövőben, (ha beválik Sergio Canavero , a
Turin Advanced Neuromodulation Group igazgatójának próbálkozása), akkor bizonyára a hájat is ki lehet izommal cserélni. Legalábbis ezt ígéri a legújabb csodaszer, mely képes a mozgáshiány és sok diéta ellenére lerakodott hájréteget izommá gyúrni, anélkül, hogy a kisujját megmozdítaná az ember.
Háj híján, nem lévén érdekelt a témában, a nevét nem jegyeztem meg, vagy talán nem is volt neki, de a lényeg az, hogy vége a fogyókúrák kínjainak, a fitnesz termek tortúráinak, a masszázstermek csábításának, elég egy doboz csodapasztilla, és egy hónap, vagy kettő múlva már Arnold Schwarzenegger testalkatú emberként lehet színre lépni.

Mindez úgy, hogy bármit és bármennyit meg lehet enni, mozogásra semmi szükség, még azt a napi harminc perces sétát is ki lehet iktatni, amit be se iktattunk: De a pláné benne, hogy nem kell masszázsszalonba járni, mert az új „body”-ba bújva úgy bukik ránk minden nő és férfi mint vadkacsa a kárászivadékra. Csak arra kell vigyázni, hogy ne cseréljük össze a szezont a fazonnal, különben jobban elhomokosodunk mint a Szahara, és a végén elijesszük a sok afrikai menekültet, akik megelégelték már az otthoni sok homokot, ezért települnének át mihozzánk Európába.
Ez pedig nagy kár lenne, hiszen ők Európa jövője, gondolom így látják az EU nagyvezérei, azért akarnak minden tag és majdnem tagállamot ráerőltetni, hogy fogadjon be annyit belőlük, amennyit csak tud.
Kell az utánpótlás, hiszen homokosan fetrengve nemigen lesz gyerekáldás(kíváncsi vagyok mire lesz képes a frissen nősült (vagy férjhez ment?)luxemburgi miniszterelnök), míg ezek az afrikaiak a homokban fetrengve, annyi gyereket tudnak fabrikálni, hogy nincs annyi anyatej, amennyivel jól lehetne lakatni őket.
Hozzászokva már gyerekkoruktól az éhséghez, meg se kottyan majd nekik, ha az EU-ba is beüt egy kis éhínség, a túlzsúfoltság miatt.
Azt nem tudnám megmondani, hogy mi hogyan viseljük el, de meglehet el se kell viselni, mert rávesznek majd egy emberi jogainkat nem sértő, kötelező rendelettel, hogy helyünket a bevándorlókkal elcserélve Afrikába vándoroljunk, homokot hegyezni. (ott zabot, nem kapunk az biztos!)

Az lesz ám a gyöngyélet! Annyi sok ott a homok, hogy addig lehet benne fetrengeni, míg mindnyájan homokosok leszünk tőle, és felépíthetjük az első, nem Nílus menti kihalt civilizációt.
Azért, hogy ez be ne következzen, valójában nem ártana néhány fejet kicseréltetni, bizonyára ezért töri ilyesmin a fejét Sergio Canavero, de szerintem elég lenne, ha helyet cserélnének a feltuningolt izomzatú hájfejű nagyvezérek, azokkal akik még nem szedtek csodapasztillát, és egyelőre saját fejizmaikkal gondolkodnak.



No comments: