May 26, 2015

Európa, avagy a világvége közeledik?


Nehéz ezt megjósolni még egy profi prófétának is, ezért nem is vállalkoznék ilyesmire, se dollárért, se euróért, de még rubelért sem. Inkább a 2015-re vonatkozó próféciákat kommentálnám, melyet elolvasva éjjel azok is bizarr hangokat hallanak majd, akik nem Southamtonban laknak.
Az Atlanti Óceán partján leledző városka lakói ugyanis éjjelente olyan fura hangokat hallottak, hogy kénytelenek voltak a rokonokkal összebújva tölteni az éjszakát, nehogy a hideg kirázza őket. Igaz, hogy így hideglelést nem kaptak, de álom nem jött szemükre ellenére a nagy mennyiségben elfogyasztott nyugtatónak, altatónak és altatódalnak.
Végül is a hatóságokhoz fordultak segítségért, kérvén, hogy derítsék már ki, mi a görcs lehet, az az óceán felől érkező hangzavar, ami álmukat elzavarja.
Ezek meg a görcsbe kapaszkodva, fel is fedezék nemsokára, hogy egy óceáni halfajnak a hímjei kangörcsöt kaptak, és kínjukban üvöltenek mint a kiéhezett ordasok. Csak annyi, hogy a víz egy kissé eltorzítja a hangjukat, ezért félelmetesebb mint a farkasordítás.
Bizonyára a southamptoniakat ez megnyugtatta, de a konspirációs teóriák hívei most is nyugtalanok, és szent meggyőződésük, hogy a hangok nem földi lényektől erednek.
Egyesek szerint az óceán fenekén tevékenykedő, valamilyen földönkívüli civilizáció tagjait lehet okolni a fülsértő zajok miatt, melyek egyébként egy ideje a golyóbisunk több pontján zavarják az emberek álmát. Hol ezek kergetik az álmot, hol mások, emiatt a sok álmatlan éjszaka, és a depresszióba merülő sok-sok emberke, akiken aztán már csak a pszichológusok és a pirulák segítenek, és szerintem ennek köszönhető a gyógyszeripar óriásléptű fejlődése.

Vannak azonban, akiket nem zavarnak a titokzatos hangok, mert ismerik eredetét. Tudják azt, hogy az Apokalipszis lovagjai nyergelik lovaikat, és azok türelmetlen toporzékolása és nyerítése hallatszik ide mihozzánk.
Türelmetlenek a pacik, ezen nem is csodálkozom, hiszen minden évben felnyergelik őket, de a lovagoknak valamilyen okból nem akaródzik nyeregbe szállni, és elindulni a Föld felé egy mindent elpusztító hadjáratra.
Ne csodálkozzon hát senki, ha néha dühükben a lovacskák nagyot dobbantanak, amitől aztán még a Csomolungma bércei is is megremegnek, vagy nagyokat prüszkölve hurrikánokat, orkánokat gerjesztenek a földön. Aki tehát bizonyos abban, hogy az Apokalipszis közeledik, az nyugodtan vélheti előjelnek e pusztító természeti jelenségeket.

Ez után a kis bemelegítő után, hadd lássuk milyen meglepetéseket tartogat számunkra a 2015-ös év.
Kezdeném talán egy Nostradamusnál kevésbé ismert jövendőmondóval, név szerint Nikolas van Rensburggal, aki az 1800-as évek végén kezdett el a jövőbe látni, és minden rosszat megjósolt, ami aztán be is következett. Így az első és második világháborút, a kommunizmus megjelenését Oroszországban és annak bukását, Németország felosztását, a spanyolnátha, az ÉTSZ megjelenését, a homoszexualitás elterjedését, a Csernobili katasztrófát, sőt még Diana hercegnő halálát is, és mindezt olyan csodálatos pontossággal, hogy szerintem Nostradamust a sárga irigység kerülgetné, ha erről tudomást szerezne.
A jelen periódusba is bepillantott a jóember, és nem sok jót látott benne, mert állítólag a harmadik világháború küszöbén állunk, ha minden jól halad. Haladni meg jó irányba haladnak a dolgok, hiszen egy hidegháború már szinte elkezdődött, és a kánikula beálltával ez simán bemelegedhet.
A próféciái inkább Európára vonatkoznak, ahol a nyugatnak meggyűlik a baja a keletről érkező bevándorlókkal, vagy inkább azok vallásával, mert állítólag a muzulmán vallás lesz sok baj okozója. Ezt aláírom, hiszen ha jól körülnézek, máris elég gondot okozott.
Lesz tehát minden rossz háború, éhínség, halottak, de nincs szó a próféciában se Európa, se a világvégéről, pedig még az atombomba használatát is megemlíti ez a látnok.

Mondjuk ezen nincs miért csodálkozni, hiszen az ő idejében nem lehetett felmérni a modern bombák pusztító erejét, Google nem lévén még, az első ilyen robbanástól letarolt Hirosima képeit se láthatta, melyek halála után vagy húsz évvel készültek.
De mindez nem is lényeges, mert ha nem jósolta meg a véget, akkor nem lesz és punktum! Ugyanis e látnok szerint Németország megmenti Európát és a világot a pusztulástól, egy vaskézzel irányító férfi vezetésével.
Nem így egy másik prófécia, melyet egy német pap tett nyilvánossá körülbelül száz éve, és rémesebbnek ígérkezik mint a 2012 decemberére megjósolt majális vég. Ott már van kérem minden kellék, ami egy világvéghez szükséges. Három éjjel és három napig tartó sötétség, hatalmas földrengés és égzengés, éhínség, de olyan, hogy az emberek a fák kérgét rágcsálják kínjukban. A földön semmi életjelet nem látni, ugyanis mindenki elbújva rágcsál, imádkozik, vagy káromkodik. Halottak garmadával, a pápa elszalad harmadmagával Rómából és Kölnbe menekül, ahol majd felszenteli az új császárt, aki nem nő lesz, de német igen.

Ezt természetesen csak miután az égen egy kereszt jelenik meg, amitől lecsendesednek a dolgok, és a megszentelt gyertyák lángra lobbannak újra. (De csakis ilyen gyertyák égnek majd, ezért szerintem aki teheti máris szerezzen be néhányat, ami biztos, biztos!)
Aki mindezeket túlélte, az a kereszt megjelenése után sírásónak csap fel, és szent ember lesz, ugyanis a Föld Paradicsommá változik. Na a kutyafáját, ami nem a tudásfája kérem! (Ebből se lesz világvége!)
Tudásfára szükség már nem is lesz, gondolkodni értelmetlen, mert az emberek csak az égből jövő német nyelvű imákat kell majd hallgassák orrvérzésig.
Miután végigolvastam eme jövendöléseket eléggé csalódott voltam, hiszen én a világ végére vágytam, nem a Paradicsomba.
No de mindegy, ha ez van, nincs más, csak azon töröm a fejem, hogy e próféciákat elolvasva, mikor teszik a kínaiak kötelezővé a német nyelv oktatását?

No comments: