Jan 23, 2014

Narkót adok nektek, földi mennyországot!


Úgy érzem, ha minden jól halad, nemsokára ilyen, meg ehhez hasonló szlogenek lesznek olvashatók, a választási kampányok reklámjaiban.
Haladni meg nem mondhatni, hogy nem halad, sőt „a nemzetközi helyzet egyre fokozódik”, Virág elvtárs elmés mondását idézve, ugyanis egyre több ország törvényesíti a kábítószer használatát, és furamód senki nem igazán háborog miatta.
Úgy beszélnek róla, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy az ember dohány helyett marihuánát szív. Pedig milyen kábítószer ellenes kampányok folytak régebben!
Igaz ez régecske volt, újabban már csak dohányellenes kampányok vannak divatban, és kezd világossá válni, kik azok, akik ezeket a dollármilliókat elnyelő kampányokat szponzorálják.
Tévedés ne essék, ez csak álca, alul van a kender!

Ha a kendertermesztőkre gondolt valaki, az bizony eltalálta, de a máktermelő szövetkezetek se sajnálnak egy kis pénzt befektetni, hiszen nemsokára már egy kis ópiumot is kimérnek legálisan, ha nagykorú az ember, csak kicsike az esze.
Mert aki nem jött rá, annak elárulom, arra megy ki a játék, hogy elcsökevényesítsék az emberek szürke állományát, meggátolva normális szellemi fejlődésüket. Ez nem rossz ötlet, hiszen egy bizonyos szinten alul szinte mindent meg lehet etetni velük, szájon keresztül ételt, vagy valamelyik érzékszervükön keresztül a sok hülyeséget.

Egyelőre pontosan nem tudni kinek az ötlete, több tippet adhatnék, de csak kettőt említek közülük. Az egyik az, hogy az ötlet azoktól származik, akik pénzükkel a háttérből irányítják a világ dolgait, és félnek, nehogy erre túl sokan rájöjjenek. Ezért jónak látták, ha egy kis kenderfüsttel károsítják az agysejteket, ami memóriazavart okozhat, az észlelési képességet összekavarja, a valóságlátás és gondolkodás minőségét lerombolja, testileg lelkileg leépíti az embert, szóval olyan jól kezelhető lesz mint Jani bácsi bikaborja, miután kiherélték.

A másik ötletet Paul Hellyer, a kanadai volt védelmi miniszter nyilatkozatai ugrasztották ki belőlem, aki határozottan állítja, hogy több földönkívüli faj már régóta figyeli a Földet, sőt mi több ezekből sok már itt is él közöttünk, embernek álcázva magát. Nos, ha ezek a lények már megunták a leskelődést, és eldöntötték, hogy birtokukba veszik a golyóbisunkat, szófogadó rabszolgává téve az emberiséget, akkor egy ilyen megelőző, agytompító hadjárat nagyon leegyszerűsíti a dolgukat.
Én csak abban reménykedek, hogy a szíriuszi idegenek azok, akik állítólag minket magyarokat ide pöccintettek, és még tartják velünk a rokonságot, így osztán vezető beosztást kapunk, a világ átrendezésekor.









No comments: