Apr 2, 2020

Vírusözön és vízözön



Mivel akaratom ellenére elzártak egy láthatatlan ellenség elől, hirtelen rengeteg időm lett gondolkodni, így neki is láttam hát íziben, még mielőtt gondolataimat is kalitkába zárnák, mert szükségállapot idején megtörténhet, hisz ilyenkor a törvénytelen törvények még törvényesebbek.
Ez gondolom Noé idejében még nem így volt, mert ha így lett volna, és betiltják neki a bárka építését,
akkor bizony csak halak lubickolnának ma a földkerekségen.
Habár ki tudja, mert hála az evolúciós elméletnek lehet mára már lábuk lenne, és majomként tevékenykednének.

Igaz ma is sok majom tevékenykedik, akire sajnos hallgat, az emberek jó része, egyesek érdekből, néhányan meggyőződésből, ám a nagy többség kényszerből.
A kényszer egyes főmajmok tehetetlenségének következménye, akik egymást majmolva, még mindig nem tudják elfogadni, azon tényt, hogy nem a tudomány, egyedül a Teremtő tudja megmenteni azt, aki megérdemli.
Ez történt az özönvíz idején, de most a vírusözönben egy kissé más a helyzet, egyfelől mert erről senki nem kapott figyelmeztetést, másfelől meg megtörténhet, ez a Sátán ajándéka azoknak, akik neki szolgálnak.
Ezekből pedig akad bőven, elég egy kissé figyelmesebben körülnézni szerte a világon. Nem tartják már be az emberek a legelemibb Isteni törvényeket sem, hanem saját törvényeikkel helyettesítik ezeket, szem előtt tartva saját érdekeiket.

Ez történik a jelenben is, hiába látják, hogy képtelenek szembeszállni egy láthatatlan ellenséggel,
és mennyire veszélyes a természet szabályaival szembeszegülni.
Megpróbálják törvényekkel elszigetelni a vírustól(ez szerintem rájuk se füttyent), no meg egymástól az embereket, gondolván, így becsapják a Teremtő által elrendelt természetes szelekciót, mire az visszavág, és emberekre bízza azon kellemetlen feladatot, hogy döntsenek élet és halál felett.

Egymást érik a megszigorítások, ami szerintem értelmetlen, csak az idő telik, és egyre mélyebbre süllyedünk egy gazdasági nyomorúságba.
Mert a süllyedés már elkezdődött, hiszen nem működik már majd semmi, kivéve természetesen a szabálysértést megtorló erőket, akik bőkezűen osztogatják a bírságokat, nehogy maradjon egy kis pénze a jó népnek a jövőbeni túlélésre.
De hát istenem valahogy meg kell éljen az is, aki palotába szigeteli el magát, nehogy megártson neki egy kis vírus.
Nem igazán értem ezt az utánozó majompolitikát, mert egy ilyen általános lustulásba kényszerített állapot, nem sokáig tartható, mivel a gyomor nagy úr, annak korgását nem lehet majd pénzbírsággal elhallgattatni.
Érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy honnan jött e vírusözön, Isten zúdította-e a világra, vagy sötét erők próbálják átvenni a globális vezetést?
Én inkább az utóbbira tippelnék, mert szerintem egy-két Noé csak akadt volna e világon, és akkor ez ideig már megfulladt volna az emberiség, ha meg egyetlen igaz ember sincs, akkor sajnos a sötétség műve az egész, ez fullasztja meg lassacskán az emberiséget, és övé lesz a hatalom, ennek uralma alatt félős, még imádkozni se lehet majd.

Habár pártvonalon bizonyára megengedett lesz!

No comments: