Mar 29, 2018

Féltem a tojásaim, de semmi pánik


 Nyomós okom van rá félteni, mivel a nyolc és fél tonnás kínai Mennyei Palota a vártnál hamarabb visszazuhan a földre, és állítólag húsvét táján valahova becsapódnak hamuvá nem égett darabkái.
Igaz ez csak feltételezés, hisz egyelőre senki nem akar semmit bizonygatni, mert nem tudni pontosan milyen anyagból készült, no meg az is kiszámíthatatlan egyelőre, hogy hova csapódhatnak a kisebb-nagyobb részecskéi.
Ennek ellenére azzal nyugtatnak a hozzáértő szakik, nagyon kevés esély van rá, hogy bárkiben, vagy bármiben kárt tegyen, sokkal kevesebb mint megütni a főnyereményt a lottón.
Ezt bizonyára a „reductio ad absurdum” metódusával számíthatták ki, ami tisztára logikus lenne, ha sok lenne benne a logika.
Semmi gond hát, hisz Húsvétkor a locsolásért jár egy puszi,
de egy kínai csokkantás is megteszi

Emiatt féltem hát a tojásokat, úgy a húsvéti pirosakat, mint a magaméit.
De nem nagyon.
Mivel ugyanezzel a módszerrel én is bebizonyíthatom, lehetséges, hogy épp az ölembe pottyanjon egy darab kínai miegymás, amikor a piros tojással tele kosárkát is ott tartom, természetesen bizonyítván így, az ellenkezőjét.

Tehát semmi pánik, nem lesz semmiféle tojászúzás, legfeljebb egy kis lyukacska a Föld védőburkán, de ezt befoldoztatják majd velünk valamilyen légszennyezést elhárító adóféleséggel.
Állítólag ennyinél is több füstöt eregetnek járgányaink!

No comments: