Feb 21, 2016

Miniszoknya bugyi nélkül és önkéntes rabszolgaság



Lesz a jövő divatja, akarom mondani lesz a trend, hogy én is magyarosan trendi legyek, azaz menő, akár a szögesdrótkerítés az eurózóna határai mentén.
Első ránézésre úgy tűnhet, semmi összefüggés nincs e két új módi között, de már a második odapillantásra lehet találni néhány szálacskát, melyek összekötik a hiányzó bugyi szálait az önkéntességgel.

Például nem mondhatni, hogy bugyihiányban szenvedünk, de önkéntesen nem hordják majd, és önkéntesen lépkedünk a rabszolgaságba, pedig szabadon is élhetnénk, ha teszem fel, a selyembugyogó egy gatyára cserélődne.(Ez természetesen csak jelképesen, nehogy valaki félreértse!)
A miniszoknya meg a rabszolgaság között is találni némi összefüggést , már a történelem kapcsán is, hiszen egyik sem csak történelem, hanem ma is jelenlevő valóság.
Annak örülök, ha a rövid szoknyácskákat ismét fellibbenti a kellemes tavaszi fuvallat, és egye fene, az is elnézem, hogy még tanga sincs alattuk, de a modern rabszolgaság ezen újabb formája már egyel talán nem a kedvemre való.

A mindmáig divatos és mindenféle kényelmetlen jogi öltönybe bujtatott adósrabszolgaságot már rég nyakunkba varrták, úgy szépen globálisan mindenkinek, no meg egyénileg is azoknak, akiknek ennyi nem volt elég.
Mivel úgy néz ki, hogy jól beválik e módszer, ismét globális, jobban mondva már csak „eurobális” önkéntességgel kezdődik az új irányzat kialakítása.
Az állatok jogait és uralmát már elismertük, teljesen önkéntesen kiszolgálunk kutyát-macskát, hiszen ők nem azért lettek teremtve, hogy minket szolgáljanak, minket teremtett Isten állati szolgának, a seprű rúgja meg! Aki nem hiszi, olvassa el a Bibliát, de fordítva ám, nehogy félreértse mondanivalóját!
Most meg azt bizonygatják eme új divat tervezői, hogy kötelesek vagyunk szabad akaratunkból rabszolgái legyünk mindazoknak, akik uralkodni akarván felettünk, mihozzánk menekülnek .
Ez teljesen logikus, hisz ha valaki uralkodni akar, annak joga van hozzá, sőt joga van kövekkel, esetenként Molotov-koktéllal dobálózni, mert ezt ha úgy akarják, jogilag elnevezhetik egyszerű véleménynyilvánításnak is.
Ami meglepő az, hogy a valójában egyszerű, nem kővel hajigáló véleménynyilvánítást már teljesen új jogi keretek közé szorítják, és keresztre feszítenék azt, aki hangosan ki meri mondani, hogy eme rabszolgaságot önként nem vállalja.

Mert ez az új rendszer lényege, ráerőltetni az emberre az önkéntességet, mivel amit saját akaratából bevállal valaki, az ellen jogilag már nem tud fellebbezni.
Vigyázzatok hát feleim melyik divatirányzatot válasszátok!

Én a miniszoknyásat ajánlanám, mert egyszerű egy bugyit felhúzni, ha újra divatba jön, de ettől az önkéntes rabszolgaságtól csak keresztre feszítve szabadultok majd meg, mint Spartacus hajdanán.

No comments: