Feb 14, 2012

Démonok és a napkitörés






A végtelen világmindenség annyi titkot rejteget, hogy az emberek mindegyikére jutna belőle legalább egy, amelyiket még nem fejtették meg. Itt vannak nyakunkon például a napkitörések, ez nem titok, de az már igen, hogy mi is okozza ezeket a periódusonként felerősödő robbanásokat. Igaz vannak rá részleges tudományos magyarázatok, de ezek is inkább feltételezések és találgatások. Például senki emberfia nem tudja megmagyarázni, hogy miért csak időnként kezd el háborogni a napocska és miért pont a földünk felé dobálja haragja részecskéit, hisz annyi hely van a világűrben ahova szórhatná mérgének porát.


A napkitöréssekkel kapcsolatosan naponta jelennek meg újabbnál-újabb hipotézisek, megpróbálva felvázolni egy lehetséges jövőbeli világképet. Senki nem foglalkozik azonban a napkitörések démonokra gyakorolt hatásáról, ezért gondoltam, hogy megpróbálkozom én, habár nem vagyok, se démon, se napkitörés szakértő, de értek a titkos kapcsolatok felderítéséhez, ez meg nagy előny. Így például én derítettem ki, az összefüggést Jules Verne, a tengeralattjáró és egy nyugati civilizáció létrejötte előtti korból fent maradt irat között, ezt ha elérkezettnek látom az időt, majd nyilvánosságra hozom.
Visszatérve a démonjainkra, melyeknek létezését gondolom mindenki elismeri, aki meg nem, az majd el fogja, ha elmélkedésem végigolvassa. Gondolom mindenki rájött, hogy nem óriásgyíkokról lesz itt szó, hanem a bennünk lakozó kisebb lényecskékről, esetleg felnőtt lényekről, melyek nem tapinthatók, de észlelhetők, ha megfelelő figyelmet szentelünk nekik. Félreértés ne essék, itt nem olyan fantazmagóriákról beszélek, melyek szerint egyesek démonokat láttak kiszaladni és vinnyogva elinalni az őket kiűzni bíró mester parancsára. Szerintem senki emberfia nem látta másnak a démonját élőben, csakis tettei megnyilvánulásában, mindenki csakis sajátjairól bír képet alkotni, hisz saját agyszüleményei azok.


Általában ezeket a lényeket egy különálló kategóriába sorolják, a bukott angyaloknál alacsonyabb az embernél magasabb rendűek, egyes elméletek szerint lehetnek jó és rosszindulatúak, mások szerint csak gonosz démonok léteznek. Feltételezett vezérük Belzebub, aki kutatásaim alapján eléggé passzív életmódot folytat valahol,(a látszat azonban csalhat) mert alattvalóitól eltérően nem igyekszik soha senkibe belebújni.
Annál inkább igyekeznek azok, megragadva minden szőrszálat, csakhogy az ember... tovább az ÖRDÖGI KÖR C. E-BOOKBAN a publio.hu kiadónál














No comments: